Als je op zoek bent naar een vleugje verfijning en elegantie in huis, kan je overwegen om de moderne stijl uit het midden van de vorige eeuw toe te passen. Deze populaire modetrend maakt de laatste jaren een comeback, en met reden – het is chique en tijdloos! In deze blogpost bespreken we wat de mid century modern stijl inhoudt, en geven we tips over hoe je deze kunt toevoegen aan huis.

Wat houdt Mid Century Modern in?

Wat is nu precies de Mid Century Modern stijl ? Deze ontwerpbeweging ontstond in de jaren 40 en 50, en werd gekenmerkt door strakke lijnen, minimalisme en een focus op functie. Meubels uit het midden van de eeuw zijn vaak gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en leer, en hebben eenvoudige maar stijlvolle ontwerpen.

Hoe voeg je het toe aan jouw interieur?

Als je geïnteresseerd bent om een vleugje Mid Century Modern aan huis toe te voegen, zijn er verschillende manieren om dat te doen. Eén manier is om meubels uit de Mid-eeuw in je inrichting te verwerken. Je kan vintage stukken vinden bij antiekwinkels of online retailers die gespecialiseerd zijn in dit soort meubels. Ben je erg handig? Dan kan je er ook voor kiezen om naar een houthandel te gaan en zelf je eigen meubel te maken.

Een andere manier om deze populaire stijl toe te voegen aan huis is door mid century modern accessoires te gebruiken. Dit kunnen voorwerpen zijn als lampen, tapijten, kunstwerken of zelfs verlichtingsarmaturen.

Maak een kleurenpalet

Tot slot, een andere manier om Mid Century Modern stijl toe te voegen aan uw huis is door middel van uw kleurenpalet. Voor het creëren van een mid-century vibe, vasthouden aan aardetinten en gedempte kleuren. Denk aan grijzen, bruinen, tinten en olijfgroen We hopen dat je genoten hebt van deze blogpost over hoe je Mid Century Modern stijl kunt toevoegen aan je huis. Voor meer tips over huisdecoratie, kijk zeker op onze website! Bedankt voor het lezen!

Heeft u een favoriet mid century modern meubelstuk? Laat het ons weten in de commentaren hieronder! Bedankt voor het lezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *