Als het gaat om het verbouwen van je huis, is de badkamer vaak een van de belangrijkste kamers om te overwegen. Er zijn veel verschillende materialen die je kunt kiezen voor je badkamer renovatie, maar beton ciré kan een van de beste opties beschikbaar zijn. Hier zijn drie redenen waarom je zou moeten kiezen voor een badkamer met beton ciré.

Waterbestendig materiaal

Het grootste voordeel van beton ciré materiaal is dat het waterbestendig is. In een badkamer is dat natuurlijk ideaal. Je hoeft je niet zorgen te maken over je bad dat bijvoorbeeld overstroomt, want het trekt niet in het materiaal. 

Mooie uitstraling

Een badkamer met beton ciré is een juiste keuze als je van een industriële look houdt. Het geeft een mooie rustieke uitstraling en is goed te combineren met andere materialen zoals glas en goud. Beton ciré kan omschreven worden als elegant, verfijnd en tijdloos dus perfect voor elke badkamer.

Makkelijk schoon te houden

Naast dat beton ciré waterafstotend is, is het ook vuilafstotend. Er kan niet gemakkelijk vuil op het materiaal komen omdat het een egaal vlak is. Bij hout is dat anders, daar kan makkelijk viezigheid gaan kleven tussen de planken. Wel is het zaak dat je de beton ciré oppervlakken blijft onderhouden. Neem het oppervlak regelmatig af met een licht vochtige doek om het eventuele vuil of vlekken te verwijderen.


Kortom, de beste keuze voor uw nieuwe badkamer is beton ciré. Het is waterbestendig, makkelijk schoon te houden en heeft een mooie uitstraling. Een webshop voor beton ciré is niet moeilijk te vinden. Vergelijk de aanbieders en tover uw badkamer om tot een paleis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *