Er zijn bepaalde dingen in je huis die vaak al voor je zijn geregeld, maar soms krijg je de taak om dit zelf te doen. Het kan ook zo zijn dat je verbetering in dit soort dingen wilt en iets daarvan kan de isolatie zijn. Voor sommige mensen gaat dit toch ietwat uit hun boekje en is het net allemaal wat te ingewikkeld om het zelf allemaal te bedenken en te regelen. Geen probleem, daarvoor bestaat hulp. Alles op het gebied van deze hulp lees je hier.

De hulp

Door Pir experts van Pir isolatie word je op weg geholpen zodat je daarna direct aan de slag kunt. Zij leveren uitsluitend de beste kwaliteit materialen aan u en leveren ook alles op de gewenste locatie. Je kunt bij Pir isolatie terecht voor verschillende soorten isolatie, zoals voor het dak, de muur en gevel, de vloer en de kruipruimte. Bij Pir isolatie zijn de producten duurzaam, zonder schadelijke stoffen en hebben zij een snelle manier van isoleren.

Zo kom je tot de beste aankoop

Er zijn een aantal stappen die je kunt of eigenlijk moet ondernemen om na te gaan of het product wat je op het oog hebt ook daadwerkelijk het juiste product is om te gebruiken. De allereerste stap die je zet is meten. Het is belangrijk dat je de oppervlakte gaat meten wat je wilt isoleren. Meet altijd in vierkante meters, dit is dan uiteindelijk makkelijk te bepalen wanneer je voor de materialen opzoek gaat. De volgende stap is het bekijken waar de materialen toepassing op hebben, dus welke gedeelte van het huis je gaat isoleren. Je kunt geen materialen voor de vloer kopen als je het dak gaat isoleren. Stap drie is het kiezen van het juiste materiaal en de laatste, resterende stap is het bestellen van de producten.

Verschillende waardes

Om nog wat extra informatie te geven over isoleren krijg je een beter beeld over de verschillende waardes van Pir isolatie platen. Er zijn twee termen die vaak worden genoemd, dit zijn de Lambda waarde en de Rd-waarde. De isolatiewaarde van isolatiematerialen wordt aangegeven met een Lambda waarde. Hoe lager de waarde is, hoe minder je van dit materiaal nodig hebt. De Rd-waarde is de warmteweerstand van het isolatiemateriaal. Deze waarde geeft dus het isolerend vermogen van de isolatie aan. Hoe hoger dit getal, hoe beter het materiaal isoleert. Dit klinkt misschien ook allemaal weer wat ingewikkeld, dus ook voor hulp in deze keuze kun je terecht bij experts die je dolgraag verder helpen om de juiste keuze te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *