Je woning is meer dan een huis. Het is een uitvalsbasis, een thuis, een plek waar je veel tijd doorbrengt. Het is dan ook belangrijk dat je je fijn voelt in je eigen woning. Je interieur speelt hierbij een grote rol. Wist je dat je je interieur als geen ander kunt opvrolijken met mooie designtegels voor de vloer of wand? Deze tegels zijn ook nog eens onderhoudsarm. Meer weten? Lees dan verder!

Designtegels opnemen in je interieur

Designtegels zijn er in allerlei soorten en maten. Vooral qua prints en kleuren is er legio keuze. Het is dan ook belangrijk dat je tegels kiest die aansluiten op de rest van je (toekomstige) interieur. Je kan hiervoor bijvoorbeeld Pinterest gebruiken om diverse moodboards te maken. Zo kun je inspiratie opdoen en tevens verschillende mogelijkheden op één plek overzichtelijk houden. Het is aan te raden om verschillende moodboards en stijlen te bekijken en vanuit hier te elimineren. Dit kun je tevens toepassen bij het uitzoeken van geschikte tegels. Maak een selectie van je favoriete tegels en gebruik dit als uitgangspunt voor een eliminatieronde.

Waar in je interieur plaats je tegels?

Wanneer we het hebben over tegels opnemen in je interieur zul je waarschijnlijk al snel denken aan vloertegels in de woonkamer of keuken. Maar wist je dat wandtegels ook goed tot hun recht komen in keuken? Wandtegels keuken zijn namelijk onderhoudsarm en zeer goed bestand tegen hitte en viezigheden. Ideaal voor bij het fornuis bijvoorbeeld. Uiteindelijk is het een afweging welke tegels je waar plaatst. Je kunt kiezen voor eenheid in de tegels, maar het kan juist ook een leuk speels effect geven wanneer je voor verschillende tegels kiest. Ook hiermee kun je experimenteren met verschillende kleuren, stijlen en patronen. Gebruik moodboards of verschillende mogelijke stijlen vorm te geven en kom tot het beste resultaat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *