Hoewel het niet voor de oudere generatie zo vanzelfsprekend is, tegenwoordig kunnen we niet meer zonder: Internet en tv. Het is makkelijk om te zeggen dat je precies weet wat je nodig hebt, want er is meer aanbod dan je misschien denkt. Zeker als je vanuit huis gaat waar je ouders of je huis baas alles regelen, dan is het even schrikken om te zien hoezeer de markt concurreert met elkaar om ‘de goedkoopste’ te blijven. De echte vraag is nu natuurlijk: wie is daadwerkelijk de goedkoopste, en wie zit er glashard te liegen om zo de beste ratings te krijgen? Lees snel verder als jij het wilt weten! 

Eén aanbieder kiezen is moeilijk

Het is belangrijk in de gaten te houden wat je nodig hebt qua maandelijks verbruik. Voor ieder is dit anders, dus het is logisch als de ene aanbieder betere deals heeft dan de andere, zeker als je abonnement nog wel eens wisselt. Daarom is ikvergelijkonline.nl zo’n fijne site: je kan met één muisklik na het invullen van je gegevens makkelijk kijken wat je kan verwachten bij jouw verbruik en zo één aanbieder te kiezen. Het kan dus prima zo zijn dat de ene vriend of vriendin een andere ‘goedkopere’/’betere’ aanbieder heeft, maar in de werkelijkheid ligt dit dus een beetje anders. 

En nu echt verhuizen…

Goed, internet en tv is bij verhuizen voor de jongere generaties erg belangrijk. Maar naast dit is het belangrijk om te beseffen wat je per maand uitgeeft aan gas, water en licht. Ook dit kost geld, en ook per persoon verschilt wat je verbruikt. Zo kan je om de dag een uur douchen, of je kan iedere dag een half uur douchen, maar dit maakt niet uit voor de verzekering. Wat wel uitmaakt is hoeveel je in totaal verbruikt en hoe verschillend dit is en kan zijn per maand, want met je budget moet je hier genoeg rekening mee houden! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *