Ben je in het bezit van een witte muur in je huis? Wit is mooi, maar zo’n witte muur kan misschien ook een beetje saai zijn. Tijd om er iets leuks van te maken dus! Zo heb je niet langer het gevoel dat er iets mist, maar kun je de muur zelfs gezellig over laten komen. We geven je graag een aantal tips waarmee je je witte muur kunt pimpen.

Fotolijsten

Fotolijsten zijn altijd goed. Heb je een grote witte muur, dan is het misschien leuk om ook grote fotolijsten op te hangen. Dit kan veel doen voor de sfeer in je woning. Wat voor foto’s je in de lijsten plaatst mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Denk bijvoorbeeld aan een foto van je huisdier, een foto met vrienden of een foto met je partner. Het kan ook leuk zijn om meerdere kleine lijstjes naast elkaar te hangen. Wil je de ruimte elegant laten ogen? Ga dan voor zwart/wit foto’s.

Hang behang op

Wil je iets anders met je muur? Met behang kun je echt alle kanten op. Kies voor een leuk patroon, of koop een mooi egaal behang. Je kunt er ook voor kiezen om iedere muur in je woning (of in de ruimte) een andere kleur te geven. Het is maar net wat jij mooi vindt.

Een lamp

Uiteraard mag goede verlichting in je woning niet ontbreken. Lampen zijn er niet alleen om neer te zetten, maar ook om op te hangen. Koop een goede hanglamp van LampenShopOnline en ontdek wat een mooie lamp kan doen voor de sfeer in je huis! Het is ook leuk om een bijpassende tafellamp te kopen. Daarnaast heb je natuurlijk ook een lamp nodig voor in je zithoek: neem dus gauw een kijkje op de website van LampenShopOnline om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *